De kunst van de mode

Haaientand ketting

 

Mode Kettingen. Een mode ketting is een stuk van mode-accessoire dat wordt gedragen rond de nek en wordt verwijderd alleen wanneer het wordt teruggegeven van het andere uiteinde van het snoer of ketting, bereidt een bungelend item. De kleine aantallen stijlen die geen bevestigingslussen hebben worden novelty colliers genoemd. Een moderne lage choker stijl die normaal wordt bevestigd met een clip, maar die ook kan worden aangepast om een gewicht onder de kin mogelijk te maken of te bevestigen. Jarenlang is het koord of de ketting met een klik aan de hals bevestigd.

Het alternatief is een lus en een knoop, of twee knopen die aan de onderkant worden samengehouden. Het vastmaken van een ronde baret is een modieuze manier sinds het eind van de jaren 1950. Soms wordt de lus gemaakt van een enveloppezakje voordat het aan de ovale ketting onderaan de baret wordt vastgemaakt. Het bevestigen van een baret aan een topje is eenvoudig. Een baret aan een hemd bevestigen is een praktische manier om warm te blijven, omdat de baret rechtstreeks aan de bovenkant van het kledingstuk moet worden bevestigd, zonder dat een secundair beschermend kledingstuk nodig is. De baret kan worden bevestigd met knopen, aan een topje of een kraag, of zelfs aan een accessoire zoals een tas of een sleutelhanger.

Sommige stijlen zijn versierd met een broche of een badge. Er kunnen stoffen, veters of vlechten worden gebruikt of zelfs knopen. De kunst van het baretten vereist dat de randen van de stof vlak zijn en dat het textiel stevig is bevestigd, zodat de kralen niet kunnen verschuiven. Sommige kralen zijn geregen als kleine schattige knoopjes, andere zijn rond of ovaal, sommige zijn gemaakt van verschillende materialen zoals Swarovski-kristallen, kralen, strassteentjes, parels of halfedelstenen.

Kralen worden op draad geregen Laat de draadnaald of de draadstrijker en de kraal zich strikt. Kralen kunnen op draad worden geregen of worden versierd met een steen of kristal; draad of tin. Draad is gemakkelijk verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen, en schijnt redelijk in de smaak te vallen. Schoenen kunnen met van alles worden versierd, maar kralen lijken het meest consequent te worden gebruikt. Oorbellen met bruidskralen die zijn versierd met kristallen kralen zijn geliefd bij meisjes en vrouwen, evenals sommige ongebruikelijke hangers die zijn gemaakt met niet-traditionele materialen zoals hout, leer, been of tin. Traditionele kralenkettingen en overal waar de baret past, laat men het haar rijgen of touperen. Sommige mensen gebruiken haarkammen om hun haar (voorzichtig) naar beneden te trekken en de strengen te kralen terwijl je ze omdoet of vastknoopt.

Ofs gestoten en geknoopt haar moet vaak worden afgesloten met een paar druppels werkzaamheidsspray. Een psychadelisch effect zo u wilt, en u zult ongetwijfeld het meest besproken meisje op het schoolbal worden. Haar kan normaal gesproken worden afgeplakt met haarlak. Heel bleek haar zou echt baat hebben bij de haarlak. Gebruik niet dezelfde shampoo die je ook niet voor je eigen haar zou gebruiken. Sommige kappers reageren hierop en je haar zal eronder lijden. Blijkbaar is deze reactie tijdelijk, dus breng een soortgelijke oplossing een halve scheerbeurt of een kwart scheerbeurt aan.

De populaire mode is om het haar te dragen op een manier die een goede indruk geeft van de stijl, maar met de bepaling dat het geen verleidelijke look mag zijn. Dit zou veel verzorging vereisen. Typisch wordt het haar geflatteerd met een royale laag conditioner. Vervolgens houdt u het haar met een kwart theelepel voor u bestemde krulversterkende conditioner heel lichtjes van de hoofdhuid af, laat u het drogen en kamt u het vervolgens door met een heel dunne en heel dichte kam, maar gaat u altijd van achteren uit. Wikkel het haar heel voorzichtig op de bovenkant van je hoofd, en probeer uit te vinden in welke richting het haar zou winden, zodat je het in een richting tegenovergesteld aan de klieren kunt winden, om een potloodeffect te krijgen. Dan bevestig je het haar op de bovenkant van je hoofd met haarlak, net zoals je zou doen als je je eigen haar zou wassen en stylen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *