Soorten Juwelen

Spirituele sieraden

 

Juwelen zijn er in vele vormen en stijlen. Omdat zo veel mensen zich aangetrokken voelen tot sieraden zijn er veel kunstmatige variëteiten voor het doel gemaakt.

Er zijn verschillende soorten juwelen.

* Kralenkransen – kraalhoogte, kraalgrootte – diepte, oppervlaktepatroon – aantal gebruikte kralen

* Kiezen en dragen. Lichaamssieraden

* Oorbellen- aantal stenen, metaal, vorm, grootte, kleur, glans, beweging – oor matching

* Halsketting- aantal stenen, metaal, vorm, grootte, kleur, glans, beweging – halsketting matching

* Waist Ring- aantal stenen, metaal, vorm, grootte, kleur, glans, beweging – taille band matching

* Armband -kralenkoord betekent de aanwezigheid van handarbeid. Een kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om op een doek of een plastic onderdeel aan te brengen. Het is geen stof die gemakkelijk verkrijgbaar is. Het is zeer duur. In het verleden werden kralen alleen gedragen door de hogepriesters en koningen.

* In de huidige tijd hebben kralen aan belang gewonnen. Elk land heeft zijn eigen soort kralen. In India dragen vrouwen kralen van goud, zilver, koper, smaragden en andere edelstenen. Voor elitevrouwen zijn dure en kostbare stenen van grote waarde. In het westen dragen vrouwen armbanden, halskettingen en oorbellen van edelstenen en halfedelstenen. In het oosten dragen mannen armbanden van goud, zilver of platina, snaarkunst die met de fijnste en mooiste kleur is beschilderd.

Kralen sieraden weerspiegelen de cultuur en traditie van een volk. In het begin zijn de meeste Kralen Sieraden echter een werk van artail dusPrimus worden vervaardigd uit kostbare materialen en klein gehouden. Primus zijn van verschillende types. Daarnaast zijn er enkele die ontworpen zijn om mee te spelen, zoals, F MAY, Tomb Sweat Beads, FPLAY, Snake (Parsley) Beads, FLarmac Working, enz. Kralen sieraden worden al sinds de oudheid met de hand gemaakt. De tradities zijn intact gebleven en elk voorgeborchte van een volk wordt met grote zorg en aandacht aangebracht. Vaak worden onze voorouders herinnerd door hun kunstwerken, het zijn alleen de moderne generaties die meestal de laatste hand moeten leggen aan het vormgeven van hun geliefden en van het land dat zij vestigen.

Onze mode kan vaak het kunstwerk van een natie weerspiegelen. De creaties van topklasse worden vervaardigd in een variëteit van prachtige stenen, halfedelstenen, edelstenen en metalen. Om nog maar te zwijgen van de verscheidenheid aan ontwerpen zoals:-

* Abang klatergoud (enthousiast) met vele kleuren en motieven- uil, bloem; kraal met paardenhoofd, doosje en verscheidene andere- bomen, vogels, dieren, vogelkoppen, dierentuindieren- zebra, tijger, luipaard, paarden, koeien, kookpot, luciferstokje, enz.

We kunnen bijna alles op het gebied van sieraden ontdekken, of het nu gaat om edelstenen, halfedelstenen, stenen, gesteenten, smaragden, scheermessen, tatoeages, kettingen, hangers, oorbellen, ringen, armbanden, enkelbanden, hoofdbanden, kettingen enz., bladeren, bloemenkransen, cocons, vissen, veren, dierenhuiden, veren, handen, voeten, haar enz., of het nu elegant of subtiel is of voor de hand liggend of leuk, enz.

Wat we zoeken is iets dat onze persoonlijkheid versterkt en onze innerlijke schoonheid weerspiegelt. Alleen dan kunnen we het juwelen noemen. De vrouw moet ringen dragen om de trekken van haar handen en vingers te accentueren. Een beroemde traditionele Indiase parfum, sandal sandali is ook gemaakt van fijn geweven kristal en gemaakt van geurige geparfumeerde viscose en chyle. Het heeft ook een verleidelijke en verzachtende geur die een perfect evenwichtig effect van de huid teweegbrengt.

We mogen nooit parfums gebruiken om het lichaam mee te besproeien. Het kan af en toe worden gebruikt en we moeten de geuren alleen overdag gebruiken. Het gebruik van dit soort parfums veroorzaakt uiteindelijk verslaving.

Jongeren gebruiken tegenwoordig geuren om het andere geslacht aan te trekken en te verleiden. Ze gebruiken ook geuren om sommige onwaarschijnlijke jongens te versieren. Nu staat experimenteren op vele gebieden van het leven die instellingen ooit waren Persoonlijk Liever Swarovsky Russkiy Baggy graag door Kalenobic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *